Vacature Greenberg Traurig LLP – Startend Kandidaat-Notaris

Greenberg Traurig (GT) is een Amerikaans multi-practice kantoor. Wereldwijd telt GT 38 kantoren en ruim 1900 advocaten. De kantoren zijn gevestigd in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.
GT Amsterdam is de thuisbasis van een team van ervaren advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen. Zij is een geïntegreerd onderdeel van GT, dat vanuit een wereldwijd netwerk van juridische professionals hoogwaardige juridische dienstverlening levert aan cliënten die nationaal dan wel internationaal actief zijn. Naast een groot nationaal en internationaal netwerk hebben wij als één van de weinige kantoren in Nederland een dagelijkse en directe samenwerking met onze collega’s in de VS.
In 2014 zijn we verhuisd naar het dynamische centrum van Amsterdam: het Leidseplein. Ons Amsterdamse kantoor is in alle opzichten een jong en ondernemend kantoor waarbij service op het hoogste niveau op de eerste plaats komt. Je krijgt bij GT de kans om aan de slag te gaan in een dynamische omgeving waarin een informele werksfeer en teamspirit voorop staan.

Wij hebben de ambitie om te groeien en zijn per direct op zoek naar een:

Startend kandidaat-notaris

Als startend kandidaat-notaris maak je deel uit van ons ervaren team dat op dit moment bestaat uit 2 notarissen, 5 kandidaat-notarissen, 2 secretaresses en een werkstudente. Het notariële team richt zich voornamelijk op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk, waaronder fusies en overnames, financieringen, (her)structureringen en andere vennootschapsrechtelijke werkzaamheden. Naast het leveren van maatwerk in het opstellen van notariële akten en complexe overeenkomsten, vervul je een belangrijke rol als adviseur bij diverse juridische aspecten rondom ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Je draait direct mee in de praktijk en werkt nauw samen met onze advocaten en fiscalisten.

Functie vereisten:

 • een (bijna) voltooide studie Notarieel Recht;
 • je bezit ondernemingsmentaliteit en een goed gevoel voor commercie;
 • je bent proactief, betrokken en ambitieus;
 • je bezit een natuurlijke focus op kwaliteit- en resultaatgericht werken;
 • je bent een enthousiaste teamplayer die topprestaties wil leveren en wil bouwen aan de toekomst van onze praktijk;
 • je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

 • een gevarieerde praktijk binnen een internationale werkomgeving;
 • ruimte voor ontplooiing, eigen inbreng en ondernemerschap;
 • persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • korte lijnen, een open communicatie en een prettige werkomgeving;
 • uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij ondernemend en ambitieus? Wil jij deel uitmaken van ons kantoor en met toewijding en gedrevenheid werkzaam zijn in internationaal verband?
Solliciteer dan direct via onze website www.werkenbijgt.nl

Jouw sollicitatie kun je ook sturen naar recruitment@eu.gtlaw.com
Gelieve daarbij een volledig CV, motivatiebrief en eventuele beoordelingen, indien aanwezig, mee te zenden.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie en de procedure kun je contact opnemen met Mirjam de Groot, HR, telefoon 020-3017307.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.